Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Krookuspoppanat ja vanhoja mallilehtiä




Sain tänään valmiiksi viimeisenkin poppanan, mikä oli kesken. Malli on keväinen, aiheena krookukset. Kukkivat muuten vihdoin täälläkin, vaikka lämmin sää katosi jonnekin. On palattu normaaliin tilaan eli kylmää ja tuulista , välillä tulee jonkin verran "räntäripsuja" lainatakseni erästä television säämiestä. Käyn kudontakurssilla lähialueen työväenopistossa, olen kulkenut siellä jo useamman vuoden (viisi tai kuusi). kudonta on kivaa, koska valmista työnjälkeä tulee melko nopeasti.







Kudonnassa meni aikaa, joten en ehtinyt laittaa ruokaa ja koska poika on käymässä kotona, hain pikaruokaa. Ostin kebabrullat ja niitä odotellessa kävin viereisessä divarissa. Käynti kannatti ja kannatti.... meinaan että tuli kalliiksi rullat, kun divariin oli pari päivää aikaisemmin tullut jäämistö, jossa oli ollut mm. nämä vanhat käsityölehdet.









Tästäpä huomaa, etteivät perusjutut ole juuri vuosien varrella muuttunet. Pikaisesti ehdin muutamaa lehteä selata:pipoja, kaulahuiveja, puseroissa pitsiä, palmikoita ja kirjoneuletta jne. Malleja voi hyödyntää tähänkin päivään hieman muokkaamalla. Divariin jäi vielä useampi lehti ja nyt olenkin sitten miettinyt, pitäisikö huomenna hakea lisää... Eri asia sitten onkin, ehtiikö murto-osaakaan toteuttaa...Saa kuitenkin haaveilla!
Pidetään peukkuja Suomen illan ottelua varten! (Slovakiaa vastaan)

Ei kommentteja: