Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 23. lokakuuta 2008

Matot ja kaulaliinat

Olen saanut valmiiksi ja pingotettua kaksi kaulaliinaa. Malli on uusimmasta Novitan talvinumerosta 08. Malli muistuttaa Fan and Feather-mallia, mutta oli minulle uusi tuttavuus. Neuloin nämä 7-veljeksestä ja suurin piirtein kerä meni kumpaankin. Valkoiseen hieman enemmän ja punaiseen hieman vajaa kerä. Pituutta on noin 160cm (valkoinen) ja 145cm (punainen). Malli oli nopea tehdä ja niinpä minulla on kolmaskin jo valmiina, odottelee vain pingotusta. Tässä on ollut muutakin hommaa päivän mittaan, ettei ole kaikkea oikein kerennyt tehdä. Pyykitkin odottelevat ripustamista ja mankelointia odottelee muutama lakana. Sitten vasta omiin hommiin...
Aamulla piti vapaapäivänä käydä vielä töissäkin, kun oli kehityskeskustelun aika. Se oli minulle uutta ja ihan mukavasti meni. Sitten tukka putkella diabeteshoitajan luo ja otettiin pitkä sokeri. Tuloksen kuulen tiistaina ja hieman pelottaa. Lupasin ryhdistäytyä, kun painoa oli tullut nelisen kiloa lisää. Mutta niskasta kiinni ja lujaa otetta!!!
Tässä muita tuotoksia, tosin taustalla olevat liinat ovat viime kevään satoa. En ollut niitä vielä päätellyt, mutta eilen sain tehtyä. Samoin ruskea matto on viime kudontakaudelta. Lilan värinen on kudottu nyt syksyllä ja toinenkin matto on tulossa. Mustalla pohjalla limenvihreää. Käytän vanhoja kuteita pois, niitäkin on kertynyt aikasta paljon... Kävin vintillä järjestelemässä ja sain kuin sainkin yhden laatikon tyhjäksi, mutta neljä taisi jäädä vielä jäljelle. Sama juttu käy lankojenkin kanssa, hitaasti, mutta varmasti yritän vähentää. Tänäänkin onnistuin ajamaan lankapuodin ohitse, mielentöntä itsekuria!!

Ei kommentteja: