Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 23. huhtikuuta 2009

Rovaniemen kädentaitomessut 09

Tästä se ostosvimma messuilla sitten alkoi. Suunnittelin taulun ostamista jo viime vuonna, mutta aikani emmin ja sitten kaikki olikin myyty. Tänä vuonna ostin sen ensi töikseni.
Sukuun on tulossa vauvoja, mutta sukupuoli on vielä "hämärän" peitossa, joten useampi kortti oli pakko ostaa. Ihania kaikki!
Kuva päätti pyörähtää hieman... ostin samalta Kanavatyökeskukselta myös pari Ellen Maurer-Strohin mallia. Muitakin ihanuuksia olisi ollut, mutta onneksi järjen ääni voitti.
Paperinarupaneeli oli villin näköinen idea. Aluksi meinasin tehdä näistä makuuhuoneen verhot, mutta taitavat päästää sen verran valoa rullaverhon välistä, ettei taida onnistua. Makuuhuoneessa yksi herkkäuninen.. mutta työhuoneesta puuttuvat verhot kokonaan, joten teen sinne näistä kapan. Katsotaan, onko idea niin hyvä, että voi kehitellä muihinkin ikkunoihin.
Näitä tiskiriepuja ei voinut vastustaa, vaikka ekologiset puuvillarievut onkin käytössä. Äitienpäivänä ainakin mummot saavat omansa.
Lankoja messuilla ei juuri ollut, mutta onneksi asia korjaantui tilaamalla merinovilloja Colinettelta. Kaksi yllätyspussia ja sitten "oikeaa" väriä.

Ei kommentteja: