Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Rippilahjat

 Ensimmäisenä tuubikauluri turkoosin sinisenä. Lankana Lanett kaksinkertaisena. Toivon, ettei singu kamalasti ja että väri on oikea. Lahjan saaja halusi sileänä ilman mitään kuvioita. Toivomus toteutettiin.
 Novitan sukkalehdestä tämä malli ja menee myös samalle tytölle rippilahjaksi. Annan toki setelinkin, ettei vallan vain kudontatöitä.. Tytön jalassa kärjestä hieman liian isot, kun koko oli 38, tytöllä 37. Malli oli kiva ja aion tehdä muutaman muunkin. Lahjoiksi nekin.
 Tässä hieman lähikuvaa. Lankana on 7-veljestä luonnonvalkoinen ja puikot 3. Mulla tahtoo käsiala löystyä, joten otan hieman pienemmät puikot kehiin.
Keskeneräiset sukat malli myös Novitan sukkalehdestä. Kirjoneule ei ole vahvimpia lajejani, joten nämä ovat tällaiset harjoituskappaleet ja itselle. Ehkäpä puikkoina olisi saanut olla 3,5, jolloin neuleesta olisi tullut hieman löysempi. Tässä se kokemus karttuu pikkuhiljaa.

Lomalla olen ollut nyt kaksi viikkoa ja ilmat ei ole lämmenneet. Mutta menoa se ei ole haitannut. Tyttären lakkiaiset olivat viime viikolla ja sinne tuli tehtyä kodin hommelit, joten nyt on omien hommien vuoro. Olen lukenut ja kutonut. Ristipistojakin olisi tarkoitus rehdä. Ruusuliina kesken . Ei aikatauluja, joten fiiliksellä mennään:)

Ei kommentteja: