Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 15. syyskuuta 2012

Virkattua

 Ja hieman kudottuakin. Tässä myös Pinjasukat joulun punaisessa värissä. Lahjalaariin tai myyn kirppiksellä joulun alla. katsotaan, mitä lahjakoriin ehdin tehdä.
 Uusi patalappukirjakin on korkattu. Tämä ei ole tosin ensimmäinen, minkä tein, mutta koska on yksinäinen, saa olla tässä näin. Todellisuudessa kua hieman vääristää, patalappu ei ole ihan tyynyn kokoinen:). Tein 7-veljeksestä ja totesin, että minun käsialalla takaosa voisi olla virkattu vaikkapa Nallesta. Aika paksu tuli.
 Tässä sitten kirjan ensimmäinen malli ja heti koukussa! Todellisuudessa vaaleanpunaisella värillä on tehty kolmekin kappaletta ja punaisellakin useampi, mutta kuvaan mahtuivat nämä. Malli on helppo ja mielestäni ihan kivan näköinenkin. Joululahjaksi varmasti ihan kivoja.
 Muutamia lähikuvia.Punaiset.
 Jämälangoista.Harmaa-mustat
Ja vaaleanpunaiset. Tuosta taustalla olevasta turkoosista. Tein sen ihan ohjeen mukaan ja tuli aikasta pieni. Lisäsin yhden pallukkakierroksen ja nyt on sopiva. Uskaltaa ottaa uunistakin näillä lapuilla. Tuleekohan tehtyä muita malleja vai olenko jumahtanut tähän ekaan...

Ei kommentteja: