Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 31. tammikuuta 2013

Päättelemättömiä

 Tammikuu on ollut hieman hiljaisempi kuukausi kudonnan saralla, kun olen yrittänyt tehdä Ilvesristipistotaulua valmiiksi. Työtä on häirinnyt sairastumiseni flunssaan. Silmät ovat vuotaneet siihen malliin, etten piston pistoa ole tehnyt ainakaan kahteen viikkoon. Neulottuja töitä on tässä jonkin verran, osa ollut jo pitempään viittä vailla valmiita. Lapasista on puuttuneet peukut jne.
 Aililapaset takana, keskellä Talvikkilapaset ja edessä tuubihuivi. Esittelen näin poikkeuksellisesti päättelemättömiä töitä, kun on jo kuun viimeinen päivä eikä päättelykeiju ole vielä jaksanut käydä. Nytkin olen saikulla, kun ääni ei kulje, joten hiljaiselossa mennään. Perhe varmaan tykkää...
 Novitan lehden pipoja. Näihin pitäisi virkata vielä jokin ruusuke tai vastaava 'tupsuksi', kun viimeisellä kierroksella vedettiin lanka 30 s läpi.
Ja tässä päivitys Ilvestauluun. Kyllä siitä jo ilveksen tunnistaa tai ainakin jonkin eläimen. Yksi lankakin loppui kesken ja laittelin postia Ateljee Margarethaan, josta olin taulun tilannut. Viikon päästä Virosta tuli kirje ja puuttuva lanka. Nopeaa toimintaa.

Ei kommentteja: