Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 19. joulukuuta 2014

Viimeiset lahjat

Anopille ja naapurin melkein 80-vuotiaalle rouvalle sain vielä sukat valmiiksi. Kiirettä piti ja itseasiassa kahdet sukat jää valmistumatta. Lankana Nalle Novitalta ja malli kirjasta Socks socks. Onhan tässä jouluun vielä aikaa muutamia päiviä ja tehokasta kudonta-aikaakin, mutta lapset tulevat tänään ja huomenna kotiinsa viettämään joulua kavereidensa kanssa, vanhimmalla pojalla vielä kaksi kissaa mukana. Katsoin parhaimmaksi  lopettaa kudonnat ja jatkaa joulun jälkeen. Ovat sen verran villejä nämä kissat.
Esikoinen jää näin ollen ilman tennarisukkia, mutta yksi on meilein valmis ja joulun jälkeen valmistuvat. Saanpahan kunnolla keskittyä ja tehdä kerralla sopivat.

Olen tänä vuonna noin yhteenvetona, kutonut vähemmän kuin aikaisempina vuosina. Into ei ole laantunut, mutta olen myös lukenut tänä vuonna tosi paljon. Hyväntekeväisyyteen olen lahjoittanut parikymmentä paria sukkia ja lapasia, vauvakoosta 43 numeroon asti. Ensi vuonna aion kutoa myös sinne. Ristipistotöitä aion vuoden alusta viimeistellä, muutamia liinoja vailla päärmäystä ja muutamia ilman jälkipistoja. Paljon suunnitelmia, saa nähdä, mitä toteutuu.

Tänään lähden viettämään vielä työkaverini läksiäisiä. Hän jäi eläkkeelle ja menemme yhdessä syömään.

Ei kommentteja: