Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 30. tammikuuta 2016

Varpaista varteen

 Ensi vilkaisulla sukat näyttäisivät olevan ihan tavallisia ja niinhän ne oikeastaan ovatkin. Pari eroavaisuutta kuitenkin. Olin nimittäin viime viikonloppuna Kippovalimo Böökillä Varpaista varteen sukkakurssilla ja mielenkiintoista oli. Aloitus oli ihan ok, kunhan oli rauhallinen ja kärsivällinen. Alussa neljällä puikolla oli niin vähän silmukoita, että tahtoi puikot mennä solmuun. Mutta tein kahdet sukat ja aloituskin alkoi sujumaan. Toinen erikoisuus näissä on minulle hieman harvinaisempi kantapää eli tiimalasikantapää. Olen joskus tällä tekniikalla tehnyt, mutta totesin sen hieman vaikeaksi ja reunaan jäi reikiä. Opettajalla olikin hieman erilainen ja parempi tekniikka, joten tämäkin sujui. Tosin toisessa sukassa parempi kuin heti ensimmäisessä.

Ylhäällä olevat sukat on tehty Nalle puutarhasta, kevään uutuuslangasta. Koko 37.
 Menen helmikuun lopulla toisellekin kurssille samaiseen paikkaan. Kahdet sukat pyöröillä yhtäaikaa, osaan jo tämän viimevuotisen kurssin ansiosta, mutta aloitankin nyt kärjestä ja teen/opettelen vahvistetun kantapään. Nyt oli innostunut ryhmä ja teimme ahkerasti koko ajan, yllättävän vähän oli puheensorinaa, kun kaikille tekniikka oli uusi. Keskittyä piti tosissaan.

Raitasukat on Novitan 7-veljestä, myös kevään uutuusväreissä. Koko 37.
Ja perussukkaan lopetus. Tämä on kudottu joulun jälkeen Novitan 7-veljestä lankana. Koko 37. Tykkään näistä valmiiksi kuvioiduista langoista, kun päättely vaiheessa vain kaksi lankaa :).

Ei kommentteja: