Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 4. heinäkuuta 2020

Kesäkuun töitä


Pikkupojalle piti saada nopsaan alusta lattialle ja koska olin juuri ommellut näistä kankaista lakanoita ja pussilakanat, tein jäämistä tilkkupeiton. Hieman paksumpaa vanua väliin ja peitto valmis. Isot 10x10cm palat helpottivat työtä. Tämä piti saada nopeaan käyttöön😀.
Hyväntekeväisyyteen taas sukat. Tällä mallilla saa erilaisia jämälankoja käyttöön.
Pikkupojalle Novitan ohjeella body. Lankana Novitan Siro. Uusi tuttavuus minulle. Kutominen oli hieman haasteellista, koskapa lanka oli sekoitus puuvillaa ja pellavaa. Aloitettiin alhaalta ja lukutaito heikkeni hihojen yhdistämisen jälkeen (yläosa kudottiin pyöränä), kavensin liian harvaan, ennen kuin huomasin virheen. Yläosasta tuli hieman liian pitkä, mutta pidetty on.
Tytär tilasi poikakaverin siskon syntyvälle vauvalle. Toteutin toiveen. Paapii kankaat, ihan parhaimpia. En juuri esipese kankaita, pesen valmiina 60 asteessa. Mitannut monta kertaa ennen ja jälkeen vaatteen, ei kutistu. Eka pesun jälkeen voi pestä 40 asteessa ja ainakin pikkupojalle vaatteet on kestäneet hyvin.

Alakuvassa vielä haalari. Kangas taitaa olla Ommelkuplalta, mielestäni aivan liian söpö😍. Hyvä, että raaskin edes ommella sitä.

Ei kommentteja: