Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 4. huhtikuuta 2021

Maaliskuun työt

Tässäpä yhteenveto maaliskuun töistä. Pikkupojalle tein aiemmin kettusukat, tässä äidilleen yllätyksenä samanlaiset. Perheen isä tilasi Pipsapossusukat, samanlaiset myös pojalla. Mummokin joutunut uuden äärelle, kun saa tutustua erilaisiin hahmoihin ja tuleepa harjoiteltua silmukointia.

Tytär teki myös tilauksen. Hän on Marimekkofani, joten olenkin odotellut, koska hän hoksaa tilata villasukat unikolla. Viime kuussa tilaus tehtiin ja väritoiveet myös. Pinterestistä kuvat ja sukat tulille. Sen verran mukava projekti, että seuraavatkin tulossa. Unikon silmukoitu, yritin intarsianakin, mutta en saanut siistiä jälkeä. Kokeilen joskus uudelleen tekniikkaa.

Ylläoleva huivi on itselle ja tämä valmistui aikaisemmin, mutta viimeistely kesti. Päättely ja pingotus tehty viime kuussa ja voi todeta, vihdoin valmis. Malli Hopeatiuku, osallistuin joulukuussa huiviKaliin, josta tämä ohje. Titityyn kautta ja sieltä myös Tukuwool langat huiviin. 

Allaoleva huivi on myös yhteisneulontaa. Kevätaurinkokal ja järjestäjä Taito etelä-Pohjanmaa. Suunnittelija Niina Laitinen. Hänen ensimmäinen suunniteltu huivinsa. Ohje oli helppo ja huivi on edennyt itsellä nyt päättelyvaiheeseen. Joten kuvaa huhtikuun töissä😀



 

Ei kommentteja: