Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 31. joulukuuta 2021

Joulukuun työt I

 

Otetaanpa ensin joulukuun sukkakavalkadi. Ensimmäisenä mielestäni aivan ylisöpöt porosukat. Malli kirjasta sano se kukkasin. Lankana Novitan Nalle ja sukat pojanpojalle ja tyttären poikaystävän siskon lapselle. 
Osallistuin joulupuu keräykseen ja valitsin 4- ja 8-vuotiaat tytöt. Lelun lisäksi ehdin kutoa Villasukkarakkautta Jonsukat lapsille kirjasta otetulla mallilla sukat molemmille. Itsellä kun lapset jo maailmalla, tahtoo lapsen sukkien kokojen hahmottaminen tuottaa vaikeuksia. Kirjassa on kolmelle eri koolle, joten minulle ainakin hyödyllinen. Koot esim. 24-26 jne.
Perinteisiä joululahjasukkia. Miniälle oli tavoite saada Novitan Arabiasukkalehdestä Pastoraali II sukat valmiiksi. Joulu tuli ennemmin😀. Ensimmäinen sukka ehti kantapäähän saakka… Suunnitelma B käyttöön ja vasemmalla puolella olevat Empiresukat valmistuivat samaisesta lehdestä. Lankana 7-veljestä kivi.

Oikealla anopille polveen asti tulevat sukat. Reilu koko, koska ikää jo 90v ja jaloissa turvotusta. Tuli sopivat. Lankana 7-veljestä Martta ja sininen. 

Ja vielä hyväntekeväisyyteen parit. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja kuvauksen jälkeen laitoin saman tien vyötteen ja merkinnät sukkiin. Tämä vaihe jää aina lähettämiseen asti ja on niin tympeä tehdä. Jospa nyt muistaisi aina laittaa heti. Helpottaa kummasti.

Tein jo inventaarion tämän vuoden langan kulutukseen. Minähän kirjaan aina valmistuneen tuotteen painon, langan ja kuukauden vihkoon. Kuukausi, sitten kulutus ja viimeistään tammikuun alussa lasken kuukaudet yhteen. 2021 kokonaiskulutus oli 10 kg 889g. 


Ei kommentteja: