Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 31. maaliskuuta 2023

Kesäkuu-joulukuu viimeinen osa

Esittelen nyt joululahjasukat. Ensimmäisenä pojalle, joka kannattaa NHL joukkue New Jersey Devilsiä, logolla varustetut villasukat. Lankana Novitan Nalle, kuviot Pinterestistä ja ne on silmukoitu. Näistä olen oikeastaan aika ylpeä, olivat aika isotöiset ja onnistuivat hyvin. Poika oli yllättynyt, vaikka viime jouluna sai kannattamansa NFL joukkueen sukat. Laittoi heti kuvan kavereilleen, joiden kanssa pelaa pleikkarilla änäriä.
Olipa joku kavereista kommentoinut, ettei peliinkään osanneet tehdä kunnollista logoa ja äitisi tekee ne oikein villasukkiin😂.
Vanhimman pojan perhe sai nalleperheen. Malli Sissukat kirjasta (ensimmäinen kirja). Koin haastavaksi, koska nallessa pitkiä langanjuoksuja ja aina piti olla sitomassa lankaa. 
Ja karkkilehdestä valmistui kuitenkin kaksi sukkaparia, turkinpippuri ja Mariannet. Jälkimmäiseen tehtiin muuten kantapää jälkikäteen. Kun luin ohjeen, se kuulosti vaikealta, muttei sitten ollut. Ja nopeampi kuin tavallinen kantapää tehdä.
Tein viime jouluna tyttärelle kahdet unikkosukat tikapuutekniikalla ja jotenkin ajattelin, että ne riittää. Joulukuun alussa tuli toive, josko saisi marjapuuron/valkoisen värisenä joululahjaksi. Kaiken kiireen keskellä sain valmiiksi. Millähän värillä ensi jouluksi😀

 

Ei kommentteja: