Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 23. kesäkuuta 2008

Kuulumisia



Laiskanpuoleisesti tulee päivitettyä tätä uutta harrastusta; liekö kesällä osuutta asiaan vai millä... Lomakaan ei ole vielä alkanut, sitä saa odotella elokuulle asti. Jotain on saatu kuitenkin valmiiksi asti: yhdet sukat, yee!!! Nämä tulevat anopille heinäkuussa synttärilahjaksi yhdessä Krookuspoppanan kanssa, josta mahdollisesti kuvia seuraavassa, kun on vielä päättelemättä (kas kummaa).



Tekniset tiedot
Malli Embossed Leaves Socks kirjasta Favourite Socks
Puikot 2.5mm addi sukat
Lanka Austermans Step
Silmukat 64 s


Kuvio on tehty ohjeella, mutta en edellenkään uskaltanut mennä kantapäätä ohjeen mukaan, vaan tein sen omalla tavallani eli vahvistetun.Kyllä näitä uusia sukkamalleja on kiva neuloa ja kokeilla, oppii uusia kuvioita ja sukat valmistuu äkkiä, kun haluaa nähdä ne valmiina. Joululahjoja voisi alkaa pikkuhiljaa suunnitella ja toteuttaa, vaikka se näin kesällä tuntuukin hassulta. Joulu tulee kuitenkin melko nopeaan vastaan ja paniikkia taas lykkää kaikkien tehtävien kanssa. Kunpa osaisi olla kaukaa viisas ja aloittaa osan lahjoista jo nyt...


Ulkona on ihana ilma; lämmintä ja aurinko paistaa. Tulin pyörällä töistä, joten ulkoilma-annos lienee saavutettu. Huomenna olen vapaaksi suunnitellut kukkapenkkien laittoa (lähinnä rikkaruohot pois) ja ristipistoilua. Se viehättää nyt kesällä enemmän ja tuo mukavaa vaihtelua. Tässä kuvaa tulevasta. Työ on aloitettu noin kymmenen päivän paikkeilla kuluvaa kuuta ja valmistumisesta ei tietoa... Olen suunnitellut tästä laukkua, mutta katsotaan sitten, kun on valmis. Malli on Lanarten.






Ei kommentteja: