Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 2. kesäkuuta 2008

Synttärisukat

Sain kuin sainkin ajoissa sukat valmiiksi ja pingotettua. Lahjan saajalla - äidillä - on tänään syntymäpäivät, mutta niitä ei nyt juhlisteta. Vien lahjan loppuviikosta, äiti saa myös poppanan. Sellaisen krookuksen

Olen ostanut useita sukkakirjoja ja olen myös päättänyt, että teen mahdollisimman usean mallin, jotta kirjoja tulisi myös hyödynnettyä. Tämä taitaa olla neljäs malli. En ole tehnyt kantapäätä yms. aivan ohjeen mukaan, vaan omalla opitulla tavalla. Olen myös päättänyt opetella uusia juttuja - vähintään yhden- vuoden aikana. Tänä vuonna olisi tarkoitus opetella tiimalasikantapää -ainakin.







Malli Lace-Cuff Anklets kirjasta 25 Favourite Socks

Lanka Austermans Step

Puikot Addi 2.5mm sukkapuikot

Silmukoita 64




Tässä vielä lähikuvaa varresta. Tein siitä pidemmän kuin ohjeessa, koska äiti kärsii kylmästä ja vedosta. Onpahan enemmän suojaa. Malli oli ihan kiva ja tulen varmaan tekemään toisetkin tällä. Nyt on puikoilla anopin sukat ja niistä sitten enemmän, kun valmistuvat. Toinen on jo valmiina, mutta toisen tekoa ovat työt enemmän häirinneet.


Pojalla on huomenna Bulgariaan lähtö ja pakkaukset vielä tekemättä, mikä ei sinänsä yllätä. Vielä on kuulema reilusti aikaa ja näinhän on, kun lähtö on 13.30 koulun pihalta. Hän menee sinne Altana-kuoron kanssa. On soittanut siinä kitaraa, mutta opiskelujen takia ollut vuoden poissa. Pyysivät kuitenkin matkalle mukaan. Vanhin poika lähtee tyttöystävänsä kanssa ensi viikolla Hollantiin.

Ei kommentteja: