Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 4. elokuuta 2008

Uusinta!


Piti edelliseen kirjoitukseen laittaa lisää kuvia ja tekstejä - ja laitoinkin, mutta jostain syystä ne eivät halunneet tulla julkaistuksi... Tämä blogin pitokin vaatisi harjoittelua ja tutustumista erilaisiin juttuihin, mutta tahtoo aina vain olla niin kiire, ettei ehdi tehdä kuin perusjutut. Tänään kuitenkin alkoi LOMA, joten jos sitä nyt ennättäisi paremmin tai tulisi edes kirjoiteltua. Olen kuitenkin päättänyt pitää tätä tällaisena töiden arkistointipaikkana, joten en ota stressiä, jos ei niin monesti ehdi päivitellä. Eipä nuo työtkään aina valmistu kiivaaseen tahtiin.




Tässäpä viimeksi valmitunut työ. Aloitin tämän Lanarten Daisyn kesäkuun alussa ja sain valmiiksi saman kuun lopussa. Pistelin tosin kaiken mahdollisen vapaan ajan ja joskus kai hieman kotityöaikaakin... Valmistunut työ on mielestäni varsin onnistunut ja mikä parasta tässä ei ole yhtään jälkipistoa ja työssäkin oli vain 15 erilaista lankaa (toivottavasti muistin lankamäärän oikein, mutta juurikaan enempää siinä ei siis ollut). Olen ajatellut laittaa tämän laukkuun, siis itse ommeltuun. Kaavaa en ole vielä löytänyt, mutta isoin työ lienee jo pistelty...


Loman lisäksi on sunnuntaina tiedossa tyttären rippijuhlat, joihin tietenkin täytyy näin aluksi hieman siivota ja leipoa. Anoppi teki lusikkaleivät ja itse leivoin tänään suklaan makuisia muropikkuleipiä, tavan mukaan ensimmäisistä tuli sanan mukaisesti leipiä, kunnes pienensin hieman kokoa. Mattojen pesun aloitin, päätin ottaa pari mattoa päivässä, ettei urakka olisi liian iso. Maton kuuraus harja on laitettu varteen, joten selkä ei rasitu. Odotellaan vain kuivumista.


Yritin ladata yhtä toistakin kuvaa ostamistani kirjoista, mutta se ei suostu tulemaan oikein päin, joten sen yritys jää toiseen kertaan. Olen tilannut Usasta Noron sukkalankoja ja odottelen niitä hieman pelon sekaisin tuntein, kun joissain blogeissa on ollut juttua tullimaksuista... saas nähdä miten käy... ovatko langat sittenkään edullisimpia vai tulevatko jopa kalliimmaksi... Värisävyt olivat aivan ihania!! Mutta niistä sitten enemmän, kun tulevat.














Ei kommentteja: