Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 16. syyskuuta 2008

Sukkia ja lapasia - taas!

Tässäpä taas syksyn satoa ja lähinnä jämälangoista kaikki. Pikkusukat lähetän luultavasti hyväntekeväisyyteen ja lapasista taaimmaisena olevat on minun ja mustavalkoiset tyttären. Hän halusi vielä sellaiset. Edelliset ruskean sävyiset näkyvät olevan jo käytössä. Vanhimmalle pojalle pitäisi vielä tehdä parit pakolliset lapaset, mutta kun on monta ähertänyt peräkkäin samaa mallia, niin tahtoo tehdä välillä jotain muutakin! Aivan kuin ei olisi muutama keskeneräinenkin odottamassa... siitä huolimatta aloitin Revontuli-huivin vaaleanpunaisesta Nalle colorista...
Eilen kävin kaupungissa lankaostoksilla ja jatkoin samalla linjalla tänään, kun tein kauppaan treffit erään käsityöopettajan kanssa. Hän halusi omille kurssilaisilleen näyttää muutamia huiveja, joita olen tehnyt (mm. Revontuli ja Terttu-sekä Amimono-huivit). Samalla shoppailin lisää lankaa ja totesin, että kai tämä alkaa jo lähennellä sairautta. Missä välissä sitä ehtii edes kaikista jotain valmista saamaan aikaan?! Onneksi joulu lähestyy ja sukkia olen aikonut tehdä useammatkin parit.
Eilen olin ensimmäistä kertaa Kudontapiirissäkin ja aloin 'hakata' Paprika-mattoa. Päämääränä saada vanhoja kuteita pois vintiltä (ja mites kuteitakin on kertynyt yltiöpäisesti...). Teen musta-sini-lilaväristä ja matto ei ole vielä menossa kenellekään. Aika tavaran kaupitsee, uskon niin.
Vapaapäivä ja hieman vetämätön olo, nukuin huonosti viime yönä ja se kostautuu väsymyksenä päivällä. Häthätää sain tyttärelle ruoan tai oikeastaan hän itse paistoi perunat ja lihan itselleen. Keitinpottuja jäänyt eilen. Onneksi on jo iso tyttö (kohta 15-v). Huomenna parempi ja pirteämpi päivä, mutta se onkin töihin meno.

Ei kommentteja: