Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 26. syyskuuta 2008

Vaaleanpunainen Batmankö....

Tai eihän se mikään Batman ole, vaan tuttu ja turvallinen Revontuli-huivi, ohje Ullaneuleesta. Tällä kertaa kokeilin Nalle colorista ja lankaa meni 200g. Ohjeen tekijällä oli mennyt hieman enemmän, joten on se jännä kuinka käsiala vaihtelee ja langan menekki. Malli on edelleen kiehtova ja helppo neuloa. Aloitin välittömästi uuden huivin, mutta jouduin jättämään sen hetkeksi 'jäähylle', kun lapasiakin pitää kutoa lapsille. Vanhimmalle pojalle Ouluun. Tässäpä kuva niistä. Tässäkin on tuttu ja turvallinen malli sekä myös erittäin hyväksi havaittu. Minulla on myös Haaviston lapaskirja. Tarkoitus olisi siitäkin tehdä jotain, jos joululahjaksi jollekin.

Langat vielä päättelemättä, mutta kuvauksen jälkeen tein sen heti, ettei jää niin sanotusti roikkumaan... Lankaa jäi sen verran, että pienet lapaset teen ja laitan vaikka hyväntekeväisyyteen.

Alkuviikon tapahtumat Kauhajoella pyörivät välillä minunkin mielessä. Ei jaksa oikein ymmärtää, kuinka joku voi tehdä jotain noin kamalaa toisille ihmisille. Maailma on mennyt julmemmaksi! Koulukiusaamiseen olisi puututtava entistä tarkemmin, vaikkei se tässä tapauksessa yksin selitä kaikkea. Sitä äitinä ajattelee, kun lapsensa maailmalle laittaa, että kaikki sujuisi hyvin ja täällä on vielä turvallista asua ja olla, mutta se lienee nyt mennyt lopullisesti. Kaikkeen täytyy varautua ja ei voi tuudittautua uskoon, ettei meillä tapahdu mitään. Kaikesta huolimatta elämä jatkuu ja siitä täytyy nauttia.

Ei kommentteja: