Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 20. marraskuuta 2008

Lehtiä ja liinaa

Ensin tämä kuva kirjasta, joka piti jo laittaa edelliseen postaukseen. Kirja ei ole tosin itselleni, vaan kudonnan opettajalle kiitokseksi syyskaudesta. Hän oli Haaviston kirjaa hakenut kirjakaupasta, mutta sieltähän sitä ei saa. Tilasin sen sitten kerhosta varta vasten hänelle. Itselläni kirja jo on, vaikka yhtään mallia en ole vielä ehtinyt tehdä. Sen sijaan työkaverini on jo muutaman mallin ja ne olivat todella kauniita. Joulukiireiden (ja lahjojen) jälkeen minäkin teen muutaman.

Ja muutama uusi hankinta (varastokin jo täynnä lehtiä). Mutta en ehtinyt ostaa edellistä VK:ta, joten ostin kokeeksi uuden. Ensin selasin lehteä ja ajattelin, että onpas kumma lehti, kun yhtään mallia ei ole. Mutta ne olivatkin vasta lehden lopussa ja mielenkiintoisia olivatkin. Tätä voi harkita ostoslistalle useamminkin. Ristipistolehti lähti mukaan ikään kuin vanhasta tottumuksesta. Edelleen Lanarten iso joutsentaulu vaiheessa...

Illalla taas lyhytkurssille. Takana melko kipakka viikko töitten suhteen ja tämän verran olen ehtinyt kotona tehdä. Mielestäni aika hyvin ehditty. Toisen puolen koukerot tosin tekemättä. Käsiala on vielä kovin epätasainen ja välillä tahtoo vaipua epätoivoon, mutta kaipa pesu ja silitys auttaa asiaan. Ja sen verran täytyy olla itselleen armollinen, ettei yritä heti täydellistä työtä, varsinkin kun tekee ensimmäistä. Harjoitus tekee mestarin!

Ei kommentteja: