Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 28. toukokuuta 2009

Lumihiutaleita

Siinä ne ovat. Kaksi valmiina ja kolmas Lumihuivi on pingottumassa. Se on valkoinen ja siitä ei sitten tule kuvaa. (ei ehdi) Lankana mustassa on Novitan Wool, pyöröt 4.5 mm. Molemmat valkoiset on tehty Novitan Nallesta ja kaikkia lankoja meni yhteen huiviin aina noin 150g. Malli on nopea tehdä ja senpä vuoksi se valikoituikin. Sain tällä viikolla kuulla, että kummityttö valmistuu ja se tiesi yhden ylimääräisen huivin neulomista. Onneksi olen lomalla, joten hyvin ehdin.
Kummatkin kuvat halusivat näköjään tulla hieman väärin päin...
Tyttärelle olen lisäksi ommellut kevätjuhliin mekkoa. Hän saa peruskoulunsa päätökseen. Mallia on haettu netin kautta ja kankaat löytyivät Eurokankaasta. Onneksi näyttää onnistuvan. Huomiseksi jätin helman ja vetoketjun. En viitsi iltaa vasten alkaa värkätä vetoketjua. Sen tietää, miten siinä käy...
Poikamme Chilestä alkaa tänään tehdä kotimatkaa ja hänet noudamme Oulusta lauantaina. On ollut kuulema hyvä harjoittelujakso ja pidemmäksikin aikaa olisi voinut jäädä. Onhan se kiva kuulla, että kaikki on mennyt hyvin ja viihdyttykin on. Meillä oli tarkoitus myös lähteä äkkilähdöllä ulkomaille, mutta ostimme pihagrillin ja sille on suunniteltu patiota, joten vietämme matkamme takapihalla ensin patiota tehden ja sitten siinä ollen. Toivottavasti vain ilmat suosivat.

Ei kommentteja: