Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 14. toukokuuta 2009

Sekalaista seurakuntaa

Valmistuneita tippuu harvakseltaan, kun näilläkin leveyksillä on pikku hiljaa päästy puutarhahommiin. Gladiolukset on laitettu esikasvatukseen, pienet auringon kukat ja köynnöskranssit. Töihinkin on pyöräilty ja se on vienyt voimia (tai eilinen vastatuuleen polkeminen). Huomenna menemme hakemaan omenapuita, pitkäaikainen haave on toteutumassa... Mutta asiaan!

Kantapäättömät sukathan siinä väärässä kuvakulmassa. Lankana Fabel ja sukat miehelleni. Toiset sukat peräkkäin, hieman meinasi motivaatio mennä, kun samaa kuviota tein, mutta valmiiksi tuli. Puikot 2.5 mm addit sukkapuikot.

Postista tulla tupsahti Titityyn yllätyslanka. Olen siis huivilankakerhossa. Tämä lanka olikin ylellistä, siinä on kashmiriakin. Ihanan pehmoinen, mutta kovin ohut. Puikkosuositukset oli laitettu reilusti: 2-7mm. Taidan aloittaa ohkasilla puikoilla...

Äitienpäiväksi sain kuin sainkin päärmättyä loimiripsiliinan. Mummini, 95-v, ja anoppi saivat samanlaiset liinat. Omalle äidille en voinut liinaa antaa, kun se ei sovi hänen väreihinsä. Tämä liina on minun.

Ei kommentteja: