Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. elokuuta 2009

Baktus Norosta

Uusin tuttavuus huivialalla eli norjalaista alkuperää oleva malli, Baktus. Yhden kerän ihme! Lankana on Noron sukkalanka ja tässä värit tulevat ainakin kauniisti esille. Sanon sen vuoksi, kun seuraava huivi on hieman värikkäämpi tai sanoisinko, ettei värit ole niin minun makuun. Helppo tehdä kuin heinän teko ja yksi kerä todella riitti. Nopea lahjaidea.
Miniän kokelaalle aloin tehdä Nallelangasta lapasia ja kuinkas kävikään, taisi tulla liian pienet. Silmukoita oli 48 ja puikot 2,5 mm. Annan nämä naapurin tytölle ja miniälle uudet. Malli taas tuttu Aililapanen Ullaneuleesta. Seuraavaksi kyllä kokeilen jo Haaviston lapasia...
Ilma on taas mitä hienoin, vaikka elokuun puolella jo ollaan. Aurinko paistaa ja lämmintä on. Hieno kesä! Keskimmäinen lapsi vietiin sunnuntaina Jyväskylään opiskelemaan. Asunto oli todella hyvässä kunnossa (kolmio toisen asukin kanssa) ja siisti. Kunpa pojat osaisivat pitää sen myös siistinä. Verhot joudun ompelemaan, kunhan haen Ikeasta kankaat. Saavat luvan välttää.

Ei kommentteja: