Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 31. elokuuta 2009

Sukkia ja lapaset

Vanhimmalle pojalle tein jo valmiiksi syntymäpäivälahjaksi sekä sukat että lapaset. Sukat aivan tavismallia, tiimalasikantapäällä. Lapaset Ailit, vanhat tutut. Molemmissa lankana 7-veljestä. Näistä kotimaisista langoista tulikin mieleen, etten jaksa aina oikein ymmärtää, miksi niitä mollataan niin paljon. Minulla on paljon muitakin lankoja ja teen niistä sukkia yms, mutta aina välillä kudon myös kotimaisesta eikä se tunnu yhtään pahalta. Hinta on kohdallaan ja jos sukkia tekee esim. miehelle ja pojille, joilla sukat on jatkuvassa käytössä, niin ei viitsisi laittaa lankaan esim 15e. Ja sitten saisi varjella jatkuvalta käytöltä. Nyt saa pitää huolettomasti!
Nämä pikkusukat tein langan "jätteistä" ja sain kaksi nyssäkkää pois tieltä. Annan luultavasti nämä hyväntekeväisyyteen ja lähetän jollekin yhdistykselle. Tuleepahan autetuksi jollain lailla.
Olen mehustanut yhden maijallisen viinimarjoja ja taidanpa mehustaa vielä toisenkin. Vaikkakin mehun juojat ovat kaukana eikä tällä porukalla tule kovin juotua. Laitan pakkaseen, säilyvät hyvin. Sairaslomalla olen lukenut paljon ja huomasin kirjastossa, että sieltä voi lainata myös DVD-sarjoja. Pyhänä katselin Frostia ja Miss Marplea. Tänään käyn hakemassa lisää. Murha päivässä pitää mielen virkeänä...

Ei kommentteja: