Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Neliöitä Polkan tahdissa

 Ensimmäisen varsinaisen lomapäivän kunniaksi päivitystä tekemisiin. Tässä pinossa on n. 40 kpl isoäidin neliötä virkattuna. Keskustaan on käytetty 7-veljestä jämälankoja ja reuna viimeistelty kaikissa samalla graniitin harmaalla. Ennestään olen virkannut samanmoisen ja samalla taktiikalla. Pitänee kohta alkaa mittailla, josko peiton saisi vai vieläkö tarvii uusia.
 Tässä pino vielä hajotettuna. Paljon on siis sukkiakin tullut tehtyä, kun nyssäköitä on jäänyt tämänkin verran.
7-veljestä Polka ja sukat. Laitoin jo lahja/lahjoituslaariin, siellä olikin vajetta. Viikonlopun vietin jo vapaalla ja tänään on tosiaan eka lomapäivä. Sataa tietysti, mutta ei sisällä menoa haittaa:). Olen lyhentänyt tyttärelle mekon, sanoi, että on mun eka työ lomalla. Se siis hoidettu. Ensi viikko ollaan mökillä, koko viikko. Sinne lukemista ja paljon lankoja. Katsoin, että sateisia kelejä oli luvannut.

Muita suunnitelmia ei ainakaan vielä ole. Aion lukea, sillä kävin varaamassa kirjastosta muutaman uutuden ja yksi tulikin sopivasti heti tähän alkuun. Sukat on tulossa, toinen jo valmiina. Hardangerliinan aloittelin, mutta saapa nähdä, tuleeko tehtyä valmiiksi aikataulussa...  Omalla aikataululla mennään ja nautitaan lomasta!

Ei kommentteja: