Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 22. heinäkuuta 2013

QR-lapaset

 Uusi kokeilu eli kirjoneulelapaset. Tosin ei ihan uutta, olen tehnyt kirjoneulelapasia aiemminkin, mutta ei tämä ihan tavanomaista ole. Löysin yhdestä blogista mallin ja päätinpä kokeilla tällaista nykyaikaista mallia. Ja hyvinhän se toimii. Tosin ylläolevat lapaset piti mennä pojalleni, mutta ovat liian pienet. Lähinnä peukalon  kohdalta ja siitä ylöspäin. Niinpä olen parhaillaan neulomassa hänelle uusia, missä peukalo tulee hieman alemmas. Näissä lapasissa sisäpuolelle tuli kaksikin virhettä ja niinpä lapaset jäävät omaan käyttööni.
 Mustavalkoiset tein pienemmillä puikoilla, mitä ohjeessa sanottiin ja nämä ovat taas itselleni hieman liian tiukat. Tyttärelle mahtui hyvin, joten miniä saa nämä syksyllä. Molemmissa lapasissa lankana Novitan 7-veljestä, toisessa musta-valkoinen, toisessa ruskea valkoinen. Ja siis kolmannet ovat jo puikoilla.
Broken seed 2 tässä. Nämä valmistuivat jo kuun alussa, mutta eilen vasta päättelin kaikki työt. Lomalla olen tehnyt nyt vähemmän käsitöitä, kun olkapää tai varsinaisesti olkapään ja kyynärpään alue on oikeassa kädessä vihoitellut. Olen laittanut nyt tulehduskipulääkettä voiteen muodossa iholla ja ottanut tablettejakin. Toivottavasti auttavat. Mutta lukenut olen senkin edestä, ainakin kymmenkunta kirjaa. Muutamia kotitöitäkin; mattojen pesu, työhuoneen siivous ja järjestely jne. Olimme myös viikon Muoniossa mökillä ja hillassa yhtenä päivänä. Puheet hyvästä hillasadosta tällä seuduilla ei ole liioiteltuja, saimme miehen kanssa 20kg hilloja, eikä tarvinnut olla edes kovin kauan.

Kaikki hyvä kuitenkin loppuu aikanaan ja minullakin alkoi viimeinen lomaviikko. Onneksi kylmän keskelle on luvattu jotain hyvääkin ja keskiviikosta pitäisi lämmetä. Ehtisi vielä grillata lomalla muutaman kerran ulkona ja nauttimaan auringon paisteesta.

Ei kommentteja: