Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 9. elokuuta 2013

Kuviolapasia

 Harjoittelen kuvioneulontaa ja tässä muutama harjoittelukappale. Maatuskalapaset ensin. Kummatkin lapaset neulottu 7-veljestä langalla. Maatuskat ovat minulle sopivammat, koska kierroksia on hieman vähemmän. Tuskaa tuottaa saada näistä tasaisia, vaikka minulla kulkee molemmat langat yhtäaikaa sormilla. Ruusulapasissa oli pitkiä langanjuoksuja, varsinkin varressa. Prässäys toki tekee ihmeitä, mutta ei tämä aivan helppoa ole.
Maatuskamalli on kaiketi jostain blogista ja ruusukuvio löytyy Novitan sukkakisan voittajasukista. Tosin yksi ruusu näissä vähemmän. Vielä aion tehdä kuitenkin lisää kuviolla, jotta saisi tasaisemman käsialan ja harjoittelemalla se vain onnistuu.

Tyttären muuttotavaroiden kokoaminenkin edistyy joka päivä vähän kerrassaan. Keittiö alkaa olla jo aika täynnä, mutta tilaa vielä on muutamille tavaroille. Pesukone täytynee ostaa vasta loppukuusta, jotta voi suoraan jättää peräkärryyn. Tytär tilasi myös muutamat villasukat ja lapaset, joten niitä seuraavaksi. Lapasiin kuulema palmikot.

Ei kommentteja: