Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 6. elokuuta 2013

Muutoksen tuulia

Patalappuja pikavauhtia. Tytär ilmoitti saaneensa työpaikan Oulusta ja muutto kuun lopulla. Onneksi hän on kerännyt (ja hänelle kerätty) astioita yms., mutta paljon vielä myös puuttuu. Onneksi kuitenkin asunto löytyi, vaikka opiskelijatkin niitä tähän aikaan innokkaasti hakevat. Kotona on nyt kova pakkaaminen, Ikeaan reissua suunnitellaan ja menen kohta ompelemaan leivinliinoja. Paperilla monta hankittavaa ja muistettavaa asiaa.

Tämä on meille vanhemmillekin erikoista aikaa, sillä pesän viimeinen lapsonen lentää nyt maailmalle. Jäämme kissan kanssa tänne kotiin ja mietimme, mihin aika on oikeastaan mennytkään ja kuinka nopeasti. Kohta otamme varmaan mittanauhan ja lähdemme suunnittelemaan, miten tyttären huone muutetaan ja millaiseksi huoneeksi.

Käsityörintamalla olen innostunut nyt lapasista ja Maatuskalapaset ovat päättelyä vaille valmiit. Sitten yksi ruusukuvioinen lapanenkin valmistui. Pari sille pitäisi tehdä, en vain ollut oikein tyytyväinen ensimmäiseen, mutta jos sen päättelisi ja prässäisi, näyttäisi varmaan paremmalta. Ja olisi into aloittaa se toinenkin, ettei vallan paripuoleksi jää..

Ei kommentteja: