Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Fifi III ja villatakki valmiina!

Eilinen päivä olikin tuottelias eli jaksoin viimeistellä useamman työn. Kyllä se ainakin minulta vaatii kärsivällisyyttä, kun uudet projektit huutavat alkamista ja vanhat on vielä päättelemättä. Olen ottanut viime vuonna käyttööni vihkosysteemin eli kulutetut grammat ja työn saan laittaa vihkoon ylös, vasta kun se on päätelty sekä viimeistelty. On muuten vauhdittanut töiden lopullita valmistumista.
Tein ensimmäisen kolmiofifin minäkin. helppoa kutomista, mutta kyllä tuo reuna kruunaa koko huivin. Kutoessa en oikein hahmottanut, mitä sinne tulee, mutta pingotus selvitti salat. Tämä huivi on menossa kummitytölle synttärilahjaksi, siksikin värin valinta oli musta (murrosikäinen).
Seuraavaksi viimeisteltiin villatakki itselle. Ihan perusmallilla, mutta hihoihin neuloin palmikot. Hieman vaihtelua ja kokeilin omaa "suunnittelua". Tähän ei tosin paljon vaadittu, mutta kun tunnetusti neulon prikulleen ohjeen mukaan, halusin hieman oppia uutta ja luopua välillä kaavoista.
Novitan ohjeilla tehty, siis silmukat, ja lyhensin hihoja ja pituutta, että tulisi istuvampi ja sopiihan tämä päälle. Lankana tuttu 7-veljestä erikoisväri eli jotain jämävärierää Prismasta 3e kerä, joten ei tullut kovasti hintaa tälle projektille. Omaan sisäkäyttöön tarkoitettu.
Hieman lähempää kuvaa. Napit on Titityyn kautta tilattu ja nämä on pienemmät puiset napit. Olen ihastunut niihin! Mulla on aina ollut sellaisia tavallisia, mielikuvituksettomia nappeja, joten tämä on lievästi sanottuna mahtavaa vaihtelua. Tilasin samalla myös pienet sydämen muotoiset napit ja sinne on ilmaantunut myös kissan päitä...

Ei kommentteja: