Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 24. maaliskuuta 2009

Liukuhihnatuotantoa...

Onkohan otsikko taas hieman liioittelua, kaksi työtä valmiina. Toinen on hyväntekeväisyysprojektiin eli etiopialainen nuttu. Teen näitä useampia ja hieman eri kuvioinnilla, koska tämä oli melko yksitoikkoista neulottavaa. Helppo kuin mikä ja saa hyvää mieltä aikaan. Postikuluistakin olen jo ottanut selvää. Tarkoitus olisi tehdä 3-4 kpl ja lähettää pienissä erissä, tulee halvemmaksi.
Tämän Nalle-langan olen Koolaidilla ihan itse värjännyt ja tämä oli kokeilu. Kerällä näytti hieman "villiltä", mutta tuossa nutussa se on kyllä ok.

Pitäisikö tehdä muutama nuttu vielä kotimaisillekin vauvoille, jotka syntyvät heinä-elokuussa...

Toinen valmistunut työ on Novitan lehdestä otettu palaponcho. Tämä olikin mielenkiintoista neuloa ja kaula-aukon kohtalo jännitti jo etukäteen. meinasin tehdä tämän äidille, mutta otankin itselle ja teen äidille toisen. Kaula-aukon virkkaus osoittautui kaikista hankalimmaksi tehdä. En ole mikään viimeistelijä ja virkkaus on jäänyt vähemmälle... lisäksi palasta tuli noin 130cm pitkä, kun pingotin sen. Ohjessa oli 120cm ja sen pituinen tai vähän lyhyempikin pala saisi meikäläisille olla. (ollaan meinaan lyhyttä sorttia)

Napit tilasin Titityyltä ja ostin 6 kpl isoja nappeja ja nehän todella olivat isoja..

Kummallisesti saan kuvan silloin tällöin väärin päin, mutta selvänhän siitä saa. Kohta olisi mentävä hierojalle ja sitten olisi viimeistelyssä Fifi III ja villatakki. Jokohan huomenna taas uusia kuvia!? Nyt valmistuu osaksi siksikin paljon töitä, kun osa on aloitettu viime kuussa ja niitä on joutunut tekemään harvakseltaan, käden ehdoilla. Mutta kiva, kun valmistuu.

Ei kommentteja: