Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Postipäivät

Kaksi perättäistä postipäivää ja mukavia saaliita, siis ei aina pelkästään laskuja. (vaikka onhan nämäkin pitänyt maksaa...) Liityin minäkin Titityyn yllätyshuivilankaklubiin ja ensimmäinen lankaerä on saapunut. Se tuli eilen. Väri ei ole oikein mun makuun, mutta lanka on silkkiä ja ihanan pehmoista. Aion neuloa siitä huivin ja luulenpa, että jos ei sovi itselle, niin aina ottaja löytyy. Lanka kiiltelee ihanasti ja mulla ei aiemmin ole ollut puhdasta silkkilankaa, joten siinä mielessä tällaiset klubit ovat kivoja. Tulee uusia lankatuttavuuksia!

Kuva onnistui taas kääntymään, mutta saa siitä kuitenkin selvän. Langan väri ei tullut nyt ihan aitona, sillä se on vielä vaaleampi kuin kuvassa. Samasta liikkeestä innostuin tilaamaan puisia nappeja. Isot napit ovatkin todella isoja, mutta teen nyt Novitan ponchoa hieman erilaisella kiinnityksellä ja luulenpa, että siihen nuo napit ovat omiaan. Pienet ovat todella käyttökelpoisia ja hyvin tehtyjä. Jatkossa voi tilata lisää.

Eilen kävin taas kerran käden takia lääkärillä ja toivoa ei pikaisesta paranemisesta annettu. Diagnoosi : jäätynyt olkapää. Onneksi on kyseessä vasen käsi ja onneksi sitä pitää liikutella, neulomista ei kielletty. Aikaa parantumiseen voi mennä vielä puolikin vuotta, mutta käden pitäisi tulla kuntoon ja liikeradat palautua normaaleiksi. Kovemmat särkylääkkeet sain kuitenkin, jotta voin nukkua.

Aurinko paistaa ulkona ihanasti. Ihanaa, kun on kevät ja valoisaa!!

Ei kommentteja: