Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 9. heinäkuuta 2009

Kiinalaisia aaltoja, vohveleita ja jotain pientä

Otsikon selitykset tässä. Olen tutustunut Titityyn uuteen hamppulankaan. Sitä oli tilattu paikalliseen lankapuotiin ja ostin kokeiluun heti kaksi vyyhteä. Lanka oli hieman narumaista, mutta kun alkuun oli päästy, niin kutominen sujui ihan sutjakkaasti. Aiemmin ovat kylläkin valmistuneet, mutta päättely tapahtui tänä aamuna. Vaaleammat ja vihreät rätit on kudottu Novitan Bambulangoista. Tästä langasta olen ennenkin tehnyt rättejä ja niitä on testattu kovasti (yksi on jo roskissa). Hyvin ovat toimineet. Ja eikun kokeilemaan hamppulangoista tehtyjä...
Pikkuruiset vauvan sukat työkaverin pienelle tyttövauvalle. Lankana Fortissima socka, silmukoitqa 40 ja puikot 2.5mm. Malli kirjasta 25 Favourite Socks. Olen edelleen sitä mieltä, että kirja on yksi parhaista sukkakirjoista. Ja kirjoja on kertynyt erinäinen määrä!
Rätitkin vielä yhdessä. Kukat on kuun liljoja ja isoa "peikon" lehteä en nyt muista. Ovat varjoisella puolella taloa ja viime kesän huonon kasvun jälkeen, taas loistavat. Ja onpahan Suomen kesä kauniin vihreä, kun oikein sillä silmällä katsoo.
Helteet ovat ohi, samoin kesäloma. Alkuun oli työelämään palaaminen vaikeaa, mutta kyllä siihenkin taas tottuu. Muutaman päivän valittelin kotona, jolloin mies jo totesi, että sano itsesi irti. Niin uhkarohkeaksi en sentään vielä ole ryhtynyt. Olen kylläkin katsellut muista blogeista, kuinka ihmiset ovat rohkeasti jättäneet entiset taakseen ja suunnanneet kohti uusia haasteita. Samoin on tehnyt lapsuuden ystäväni. Jollain tapaa kadehdin heidän uskallustaan. jotenkin säännölliseen kuukausipalkkaan on tottunut, mutta pitäisi tarpeen tullen olla uskallusta hypätä siitä poiskin. Pannaan asiat hautumaan. Monet ovat sanoneet, ettei ne päätökset ole tulleet ihan yhtäkkiä, vaan pidemmän pohdinnan aikana.
Mutta nyt lienee parasta palata arkityöhön ennen töihin lähtöä. Siis laittamaan perheelle ruokaa ja ripustamaan pyykit kuivumaan. Uusia töitäkin on tulossa, kunhan ne on viimeistelty.

Ei kommentteja: