Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Lahjoja

Ensimmäinen lahjus melkein valmiina eli napit puuttuvat. Nuttukin pitää vielä silittää, mutta loppusuoralla ollaan. Tämä lahja menee Ranskaan pienelle Arthur-pojalle. Siksi asuste on tehty Mandarin petit puuvillalangasta. Siellä ei oikein villavaatteita pidetä.

Sitten Heelless socksit hieman vanhemmalle syntymäpäiväsankarille eli anopille. Tehty Nalle Kesälangasta ja saaja oli tyytyväinen. Soitti juuri ja sanoi, että sukat ovat olleet jalassa ja lanka on hyvän tuntuista. Kiva, että passasi. Tämä sukkamalli ratkoo ongelman, jos ei ole varma lahjan saajan jalan koosta (toki tiedän anopin kengän numeron!)

Retkipatja alustana on melko kuvauksellinen, mutta kuvat piti ottaa eilen hätäisesti. Mies otti kameran mukaan vaellusretkelle ja muita kameroita en osaa käyttää. Anopin sukkien vieressä on varalta tehdyt pikkulasten sukat. Yhdestä 50g kerästä tuli siis kahdet samanlaiset sukat.

Tässä vielä lähikuva, mikä on hieman epätarkka. Malli on kiva ja mielestäni nätti. Ensimmäinen pari meni jo lahjaksi ja ainakin eilen ne olivat vauvan jalassa.

Ilma on ollut suosiollinen, lämmintä. Sadetta hieman kaipaisi, kun kukat on illalla kasteltava. Samalla on oltava itikoitten syömänä... mutta haittaa kastelusta ei ole. Mutta nautitaan näin, viime kesänä tulikin vettä tarpeeksi. Olen pyöräillyt työmatkat ja se on tuntunut oikein mukavalta. Tuntuu, että mielikin on samalla virkistynyt. Luonto on kauneimmillaan!

Ei kommentteja: