Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Marjaretkelle

Siis uudella Novitan Marjaretkilangalla. Tämä on tietysti lakka ja olen aivan ihastunut. Lanka on mun väristä ja sitä oli kiva kutoa. En ole tarkemmin katsonut, onko tässä langassa Aloe veraa, mutta joka tapauksessa lanka juoksi puikoilla oikein mukavasti. Tein näistä nyt itselleni Heelless socksit. Lähinnä yösukiksi.
Sukka vielä jalassa kuvattuna. Taustalla tyynyt,joiden päälliset sain kuin sainkin ommeltua viikolla. Olivat varmaan muutaman kuukauden sitä viimeistä silausta vaille valmiit. Tulipa hyvä olo, kun sain viimein valmiiksi. Ovat Pentikin kangasta ja samanlaiset verhot myös makkarissa.
Olen nyt kutomassa lapasia miniän kokelaalle, kun lähtevät pojan kanssa Hollantiin ainakin puoleksi vuodeksi. Malli on, kas kummaa, vanhaa tuttua Ailia. Teen nyt Nallesta, jos ei ihan niin lämpimiä lapasia tarvi. Talvi siellä leudompi kuin täällä... Pojalle pitäisi saada kanssa ja sukat ajattelin yrittää ehtiä tehdä kummallekin, ennen elokuun loppua. Sukatkin ohuemmasta langasta. koskahan Haaviston lapasia ehtisi alkaa värkätä...

Ei kommentteja: