Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Puolivuosikatsaus 3

 Nyt taitaa tulla sukkia…

Innostuin tänä vuonna Niina Laitisen äitienpäiväsukka kalista oikein todenteolla. Ylhäällä olevat sukat tein tuttavalle, joka pääsiäisen aikaan sai kuulla sairastuneensa vakavasti. Väriksi valikoitui vihreä, joka on toivon väri. 
Turkoosin väriset pitkät sukat ja alakuvassa lyhyet vihreät äitienpäiväsukat meni miniälle. Hän tykkäsi mallista tosi paljon. Viininpunaiset jäi itselle, lyhyet harmaat anopille. Ruskeat jäi vielä jäljelle, mutta aina niille ottaja löytyy.
Seuraavassa kuvassa on jämälankasukkia ja nämä menee hyväntekeväisyyteen jonnekin päin Suomea. 7veljestä ja kokoa 36-37. Ja äitienpäiväsukat myös 7veljestä. Sitä kun löytyy kaapeista ja laatikoista🤦‍♀️
Jonsukkien lasten kirjasta nämä mallit. Koko 29-31. Minusta kiva kirja, kun itsellä aikuiset lapset ja ensimmäinen lapsenlapsi 2v, niin saa sopivia sukkia myös lasten eri koossa.
Ja tätä malliahan oli ihan pakko kokeilla. Saa eri väriyhdistelmillä pienennettyä mukavasti jämävarastoa. Siis muilta projekteilta ehtii.. nytkin tilattuna useammat puserolangat…


Ei kommentteja: