Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Puolivuosikatsaus 6

 Ja viimeisiä viedään! Sekalainen seurakunta valmistuneita.

Heti aloitetaan keskeneräisestä. Tässä aloitettu ristipistotyötä lapsenlapselle. Kuvaan tulee pieni vauva ja nalle sekä nimi ja syntymäaika. Tämä piti aloittaa lapsenlapselle ristiäislahjaksi (olivat maaliskuussa -20). Sitten siirsin valmistumisen jouluun…. Aloitettu toukokuussa 2022 ja jos saisi ennen pojan rippijuhlia valmiiksi… 
Kolme peittoa pikkulapsille Novitan mallilla. Koska uudet tulokkaat olivat poikia, jäi vaaleanpunainen vielä varastoon.


Uusi aluevaltaus, vaikkakin minun tehtävä oli pääasiassa neuvoa. Poika osti vuosi sitten moottoripyörän ja sitä on nyt tuunattu. Satulaan piti saada nahkapäällys. Poika teki itse kaavat, hieman neuvoin, mitä pitää huomioida. Minun työkseni jäi ompelu. Sekä äiti että poika olivat työhön tyytyväisiä!

Isäntä teki pari vuotta sitten meille pizzauunin. Ja siitä se harjoittelu alkoi. Meillä on selkeä työnjako, minä hoidan taikinapuolen ja isäntä uunin lämmityksen sekä paiston. Jonkun aikaa vei löytää oikea taikinan koostumus. Ja taikinahan tehdään kylmäkohotuksella ja aloitetaan jo edellisenä päivänä. Jauhoilla 00-jauhot. Käytän Caputojauhoja. Mutta oppiminen jatkuu!

Ei kommentteja: