Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Puolivuosikatsaus 4

 Ja vielä riittää. Aina on sellainen tunne, ettei ole saanut juuri mitään tehtyä. Mutta nyt, kun olen päivittänyt tehtyjä töitä, huomaa, että onhan niitä ihan kovastikin valmistunut. 

Olen myös sitä mieltä, että tekemisen täytyy olla kivaa, eikä harrasteta hampaat irvessä tai pakolla. Valmistuu, kun valmistuu.

Tämän sivun työt on kaikki tehty tyttärelle uuteen asuntoon. Huomasimme molemmat Eurokankaan mainoksen Marimekon vohvelikankaista, unikko ja kivet. Hieman metrihinta hirvitti, mutta tilattiin kuitenkin. Tytär halusi beigen värisistä laudeliinan koko kauteen pituisena. Ja tietysti saunatyynyt. Vanha tuunattiin yksivärisellä vohvelikankaalla. Ostin hänelle myös toisen tyynyn ja se päällystettiin myös samaisella vohvelikankaalla.

Tyttären mielestä nämä tyynyt olivat varsin eläväisen näköisiä ja tuumasi, että ne nauravat hälle😂

Ja unikkofanina piti tietenkin saada myös sitä. Tästä muotoutui myös pitkä laudeliina ja kaksi uuni/käsipyyhettä. Koska kangas oli tyyristä ja sitä jäi (unikkoa) vielä soiro, teen siitä hälle vielä pääpannan. Kasvonaamion laitossa pysyy kuulema tukka piilossa. Sekä pienen kukkaron, johon saa laittaa nimilaatan. Nämä tosin odottavat inspiraatiota. Kivikangasta ei jäänyt yhtään hukkaan.



Ei kommentteja: