Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

No, onkos tullut joulu....

Pakkas-ja sairaspäivän kuulumisia. Käsi taitaa olla hieman paremmassa kunnossa kahden lääkepäivän jälkeen. Kipeä se on ja liikeradat ovat edelleen vajavaisia, mutta parempia kuin viime viikolla. Kutonut en ole, mutta olen tehnyt viittä vaille valmiita. Tämä joululiina on ollut tekeillä ainakin kolmisen vuotta ja puoli vuotta siitä se on ollut tikkipistoja ja reunoja vaille valmis. Eilen tein tikkipistot ja tänään viimeistelin reunat. Hyvä tuli. Ensi vuonna viimein pöydälle!!

On se kumma, kun työn saa valmiksi, niin sitä oikein ihmettelee, miksei se ole valmistunut ennemmin. Tässäkin on suht helppo malli, isot ruudut ja kolmella säikeellä teko. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kävin päiväsellä kaupungissa hakemassa miehen siskolle neulontaharpun ja ostin samalla hänelle ristipistoaiheisen liinan (painettu kuvio) ja lankaa harppua varten. Mies lähti viemään pakettia postiin. Elämä ei aina mene niin kuin haluaa, miehen siskolla on ollut aivoinfarkti ja hän ei pysty enää työelämään. Samalla meni lukutaito ja vasen puoli osittain halvaantui. Hän oli alle 40- vuotias. Innokas tekemään käsitöitä. Mukava antaa, kun tietää, että toinen on niistä iloinen.

Samalla reissulla kävin kirjastossa, kun ei aivan toimettomanakaan haluaisi olla. Olenkin lukenut nyt varmaan enemmän kuin moneen vuoteen yhteensä (vaikka aikaa jo olisi lukemisellekin ollut). Sitä varten laitoin tuonne sivuun palkin kirjoille, joita olen lukenut. 

Ei kommentteja: