Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 26. tammikuuta 2009

Käpy selän alla...

Tässä otsikon syy eli yhdestä blogista otettu huivin malli ja se on nimeltään Käpy. Lankana oli viron villaa ja addin lace 5.0mm pyöröt. Aloitin huivin jo joulukuussa, mutta käden kipeytyminen hidasti neulomista. Viime viikolla kudoin sitten loppuun ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Malli on yksinkertaisen kaunis ja lanka aivan ihanaa. Laitoin huivin lahjalaatikkoon, mutta voipa se päätyä itsellenikin. Aloitin kuitenkin jo uuden, Tulppaanihuivin....

Uudesta huivista puheenollen, puikoilla näyttäisi olevan jo KAKSI uutta. Nämä ovat lankakomeron Keväthuiviyllätystä. Koska eka vihjeet vievät vain hetken aikaa ja ovat valmiina, niin päätin tehdä yhtäaikaa kahdet. Toisessa lankana viron villa ja toisessa kotimainen Novita Wool. Saas nähdä, kuinka erilaiset tulee. Kolmatta vihjettä odotan jo malttamattomana!!!

Ullaneuleen saunatontun sukat ovat valmiina. Tein nämä viikonlopun aikana urheilua telkusta seuraten miehelleni. Appiukkohan sai samanlaiset synttärilahjaksi ja oli kovasti tykännyt. mies käyttää näitä unisukkina ja viime yönä jo käytössä. Lankana Novitan 7-veljestä jättiraita ja ihan uutta väriä. Mielestäni ei hullummat.
Tällä viikolla olen menossa ryijy ommellen-kurssille, ettei vain työt lopu kesken. Suunnittelen oman ryijyn (mies tosin auttoi) ja teen sen 7-veljeksestä. Jos homma on mielekästä, niin voihan sitä jatkossa ostaa valmiiksi suunnitellunkin. Ensi töiksi pienetkin ryijyt tuntuvat olevan kohtuu kalliita.

Ei kommentteja: