Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. tammikuuta 2009

Saunatonttu kävi

Vuoden ensimmäinen työ on valmistunut!! Tosin tämä on päätelty vuoden viimeisenä päivänä, mutta koska ehdin manuaaliseen vihkooni laittaa jo vuoden 08 yhteenvedon, kirjaan tämän sukkaparin uudelle vuodelle. Malli on jälleen Ullaneuleen sivuilta ja otsikosta voi päätellä, että kyseessä on Saunatontun sukat. Lankana oli Novitan Jussi ja menekki noin 150g, koko 42, puikot 3.0 mm addit. Mulla on aika löysä käsiala, joten otan hieman pienemmät puikot kuin ohjeissa. Varsinkin lapasiin ja sukkiin. Sukka mieheni jalassa, mutta nämä menevät appiukolle syntymäpäivälahjaksi tässä kuussa.
Joulu meni nopsasti ohi ja tuntuu tuleva vuosikin alkavan vikkelästi. Olen viikon sairaslomalla, kun vasemman käden olkapään ja kyynärpään välillä
on tulehdus. Kortisonipiikki saatu ja toinen odottaa. Kipulääkkeet ja voimistelua. Onneksi on jo parempi ja taipuukin jo jollekin mallille. En ole juuri kutonut, mutta muutaman kiekan teen. Kutomista ei kielletty, kättä pitää käyttää, mutta otetaan varovasti. Niinpä olen lähinnä lukenut (ja nauttinut).
Vuoden vaihteen otimme vastaan naapureiden kanssa ja totesimme, että miehemme täyttävät muutaman vuoden päästä tasalukuja. Aiomme suunnitella pakomatkaa jonnekin kauemmas... Toivottavasti toteutuu!!! Nuorisokin oli omilla teillään, poika kaverin mökillä ja tytär likkakaverinsa luona. Viimeisestä kahdestaan vietetystä uudesta vuodesta onkin aikaa ja nytkin lopulta tosiaan menimme naapuriin. Aika kuluu nopeasti. Tänä vuonna olisi 25-v hääpäiväkin...
Suunnitelmissa olisi alkuvuodesta paneutua keskeneräisiin töihin. Kudon ensin muutaman pois ja joitain pistotöitäkin olisi hyvä avittaa eteenpäin. Olisi hauskaa myös osallistua johonkin vaihtoon tai keräykseen, mutta pitää vielä miettiä, jos vaikka syksyllä.

Ei kommentteja: