Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 5. helmikuuta 2009

Hola!!

Tervehdys espanjaksi, kun poikamme on menossa Chileen kolmeksi kuukaudeksi työharjoitteluun. Kauas on pitkä matka. Hän haki ensin Viroon ja Espanjaan, jälkimmäisen hävisi pitkällä tikulla ja päätti vielä yrittää ja tärppäsi! Kovasti on kaikenlaista järjestelyä, ennen kuin matka on paketissa. Liput on jo tilattu ja maksettu, viisumin haku on loppusuoralla, mahdollisesti huomenna postiin. hakukin on henkilökohtaisesti konsulaatista. Opintotukimuutokset, vakuutukset jne. hommaa riittää, mutta vähän päivässä paljon viikossa-motto auttaa.

Sukat olen aikonut pojalle kutoa, valitsin jo Jitterbugin ruskean ja nyt en ole varma, riittäkä lanka. jos ei niin onpa hyvä syy tilata lisää... Ei kuulema niin tarvitse sukkia, mutta sen verran olemme maan olosuhteisiin perehdytty, että iltaisin on aika viileää, lähellä nollaa ja asunnoissa ei ole lämmitystä, joten tietenkin äiti laittaa sukat mukaan.

Olen tilannut Englannista kahdesta paikasta lankoja. 'Kurkkukaupasta' tilaus jo tuli ja Get Knitted tilaus odotuttaa itseään. Melkoinen ero muuten postikuluissa. Kurkkukaupasta tilasin enemmän (huomattavastikin) lankaa, postikulut punnissa 3.50 ja toisessa 13.00. Kannattaa jatkossa miettiä, kummasta tilaa. Laitan kuvia kunhan ehdin saada ensin tätä pojan matkahässäkkää vähemmäksi.

Ei kommentteja: