Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 6. helmikuuta 2009

Lanka-addikti

Nämä langat ovat tosin tuliaisia mieheltäni, joka kävi seminaarissa Hämeenlinnassa. Pyysin häntä käymään Villamokassa, mutta osa kurssilaisista oli sanonut, että Hämeenlinnassa on vain yksi lankaliike eli Wetterhoff. Sain sieltä 4 Sivillaa huivia varten. Opastin hänet vielä siihen toiseen lankakauppaan, josta sukkalangat. Oikein kivat tuliaiset.
Huokaus... tilasin nämä Get Knitted-liikkeestä Englannista. Noita lilavyyhtejä on vielä kaksi lisää ja punaista Jittebugia yksi. Syy postikuluihinkin tai niiden eroon selvisi, kun paketti tuli. Tämä liike lähettää tavaransa kirjattuna. Laskin, että olen laittanut aika paljon rahaa muutaman viikon sisällä lankoihin ja nyt pitää saada itsehillintää kehiin. Olen ostellut tämän lisäksi Siwasta Martta-väreillä olevia lankoja aikasta paljon, etenkin sitä vadelmanpunaista... Nyt täytyy kyllä alkaa tuhota varastoja. Laatikotkin on täynnä, vaikka vasta hain uusia...
Tässä keskeneräisiä vilautuksia. Kolmaskin huivi on puikoilla eli kaksi Lankakomeron kevätyllätystä. Toinen eli tämä punainen Woolista ja toinen sinisestä vironvillasta. Tässä kuvassa alimmainen on Tulppaanihuivi. Lankakomeron uusinta (neljättä) vihjettä olen tähän punaiseen huiviin neulonut yhden kuvion verran ja kolme vielä edessä. Hitaasti tulee nämä kierrokset, kun silmukoita on jo 245 yhdellä kierroksella.
Mulla on ollut tässä muutakin puuhaa, kun pojan kanssa olemme laittaneet jos jonkinmoista paperia työharjoittelua varten. Pahimmat taitaa olla jo takanapäin, mutta tiistaille jätin muutamia. Nyt hieman muiden blogeja tutkimaan ja illaksi töihin.

Ei kommentteja: