Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Tulppaanikolmiohuivi ja vähän muutakin

Valmista tulee, mutta hitaasti. Lomakin lähenee loppuaan ja huomenna olisi paluu arkeen ja työelämään. Loma olikin harvinaisen vauhdikas: käynnit Oulussa ja Petäjävedellä, hierojalla kaksi kertaa, kudonta- ja ryijykurssit jne. Mutta ensin valmistuneet. Tulppaanikolmiohuivi vironvillasta valmistui ainoana työnä koko loman ajalla. Villatakki, mikä piti tehdä alusta loppuun on vaiheessa melkein kainalossa. Teen sen yhtenä kappaleena sinne asti. Ihan perusmallilla.

Tämäkin malli on kiva ja helppo neuloa. Menee vielä lahjalaatikkoon, katsotaan myöhemmin, meneekö lahjaksi vai otanko itselle. Lankaa sain menemään 125g, tein addin 5,5mm pyöröillä. Pitää kokeilla vironvillaa vielä 4,5mm tai 5mm puikoilla. Mulla hieman löysähkö käsiala...

Matkat, mitkä tein/teimme lomani aikana, suuntautuivat molemmat lähinnä muuttoihin. Vanhimmainen lapsista muuttaa Oulusta Rovaniemelle, joten hänen luonaan kävin hakemassa ekan muuttokuorman ja siivosin keittiön ja ikkunat. Keskimmäinen lähtee Chileen työharjoitteluun ja menee vasta syksyllä Petäjävedelle jatkamaan opintojaan, joten sinne teimme päivän reissun ja haimme peräkärryllä tavarat. Olo onkin nyt melko naatti, mutta tulipa hommat tehtyä.

Ei kommentteja: