Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Talvilomalla!!!

Viikonloppu vapaata ja maanantaina ensimmäinen virallinen talvilomapäivä! Jippii!! Nämä kaksi päivää olen ottanut lunkisti ja vain neulonut ja katsonut urheilua telkusta. Onkin tullut kiitettävästi ja samalla on työt edistyneet mukavasti. Maanantaina olisi hierojalle meno ja hieman ajattelin loman aikana käydä vaatekomeroita läpi. Ei onneksi kovin iso homma, mutta joskus tehtävä. Ryijykurssikin on aloitettu ja eteenpäin jonkin verran menty.
Taas tuli kuva, miten päin sattui...eli kevätpäiväntasaushuiviahan olen neulonut menemään hullun kiilto silmissä:) Lähinnaä sen takia, kun neljäs vihje jäi tekemättä ennen kuin viides jo ilmestyi. Nyt on viideskin jo valmiina. Onneksi seuraava vihje tulee vasta 23.2. Huivihan tulee Novitan Woolista ja on nyt jo aika isokokoinen. Toista huivia teen vironvillasta ja siitä on tulossa vieläkin suurempi, joten nyt on mietinnän alla, korvaanko neljännen vihjeen suoralla neuleella vai lyhennäkö kuvioita ja teen sen vain kaksi kertaa. Luultavasti jälkimmäiseen päädyn.
Ja sukat valmiina. Nämä ovat myös Petäjät varreltaan, muuten normi sukat. Tosin uudella tiimalasikantapäätekniikalla, minkä olen hyväksi havainnut. Tein nämä sukat miehelleni. Fabel uusi tuttavuus lankana, mutta miellyttävä sellainen. Tosin huomioitavaa, kun yritin prässätä, niin silitysrauta saa olla vain kahdella pallolla, muutoin tarttuu raudan pohjaan.

Ei kommentteja: