Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. helmikuuta 2009

Petäjät 1 ja 2

Pojalle sukkia reissulle. Tässä ensimmäiset. Malli Ullaneuleen Petäjät ja varsinaisesti vain varsi on tehty mallin mukaan. Muuten tavallista suoraa neulontaa, kun aika on hieman tiukalla. Ensimmäistä kertaa, myös Ullaneuleen hyvillä ohjeilla, tehty tiimalasikantapää. siitä tulikin suosikki heti kerralla, vaikka aiemmin olen hieman pelännyt kokeilla tätä tekniikka, mutta kyllä kannatti uskaltaa. Yllättävän helppo tehdä ja sukka on napakka jalassa. Lankana Jitterbugin Copper beach, mikä riitti hyvin kahteen 43 numeron sukkaan (siis pariin).
Tässä toinen pari. Malli sama, kuten myös kantapää. Tarvinneeko todeta, että kolmas pari on myös tulossa.... Lankana Trekking väri Tundra. Uusi lanka minulle, mutta mukava kutoa ja väritkin olivat mukavat. Tämä lanka olikin riittoisa, sillä sitä jäi vielä. Nyssäköistä ei taida päästä eroon millään. Suunnittelin jo kaulahuivia, jonka neuloisin pyörönä ja mallin ottaisin Haaviston kirjasta. Sävyttäisin nyssäkät keskenään. Saa nähdä, toteutuuko...
Harvinainen valoilmiö! Samalla, kun kuvasin sukkia, aurinkokin nousi ilahduttamaan ja paistaakin nyt komeasti. Pojan asioita olen taas hoidellut. Nyt on vakuutukset kunnossa, valuutta pitäisi vielä tilata ja muutamia paperiasioita hoitaa. Pikku hiljaa alkaa kaikki olla lähtökunnossa. Tänään, jos virtaa riittää, menen vielä kangaspuilla työväenopistoon kutomaan ripsiliinaa.

Ei kommentteja: